Kleur-object. : Internationale tentoonstelling. - Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, Antwerpen (Antwerpen : Middelheim Promotors VZW, 1968)
Bonies ; De Clercq, Hugo ; Dekkers, Ad ; De Smedt, Yves ; Distel, Herbert ; Gaul, Winfred ; Gilli, Claude ; Hilgemann, Ewerdt ; Kampmann, Utz ; Koetsier, Hans ; Leblanc, Walter ; Manders, Jos ; Romijn, Gust ; Rückriem, Ulrich ; Sommer, Ed. ; Struycken, Peter ; Van den Abbeel, Jan ; Vandenbranden, Guy ; Verstockt, Mark ; Woodham, Derrick
Kleur-object : Internationale tentoonstelling, Orangerie en voorplein Middelheim - Openluchtmuseum - Antwerpen, 23 maart - 21 april 1968
boek