Internationaal Filmpanorama over Hedendaagse Kunst. - Vrienden van het Museum voor Moderne Kunst, Gent; Internationaal Audio-Visueel Technisch Centrum (Antwerpen : Middelheim Promotors VZW, 1968)
Ernst, Max ; Leger, Fernand ; Appel, Karel ; Luginbühl, Bernard ; Moore, Henry ; Giacometti, Alberto ; Fautrier
Internationaal Filmpanorama over Hedendaagse Kunst, Volkskundemuseum, Antwerpen, 29.2. - 7 & 14.3.1968, Museum voor Moderne Kunst, Gent, 1 - 8 & 15.3.1968
boek