Objart : Objecten door kunstenaars. (Antwerpen : Gemeentekrediet van België, 1967)
Bertrand, Gaston ; Boel ; De Keyser, Raoul ; Deroux, Charles ; De Smet, Yves ; Dubail, Berthe ; Eemans, Marc ; Geenens, Robert ; Heyrman, Hugo ; Lacour, Simone ; Landuyt, Octaaf ; Londot, Jean-Marie ; Luyckx, Frans ; Mara, Pol ; Marchoul, Gustave ; Marien, Marcel ; Mendelson, Marc ; Mesens, E.L.T. ; Overberghe, Cel ; Panamarenko ; Raveel, Roger ; Roulin, Felix ; aerten, Jan ; Van Breedam, Camiel ; Vandenbranden, Guy ; Van de Velde, Wim ; Van Hoeydonck, Paul ; Van Lint, Louis ; Van Severen, Dan ; Verheyen, Jef ; Verstockt, Marc ; Wittevrongel, Roger ; Zinzen, Mike ; Joostens, Paul, Peeters, Jozef ; Servranckx, Victor ; Tytgat, Edgard ; Van Anderlecht, Englebert
Objart : Objecten door kunstenaars, Gemeentekrediet van België, Antwerpen, van 15 december 1967 tot 14 januari 1968
boek