Lumen numen : Lumière et numineux. - Campo, Antwerpen Antwerpen (Antwerpen : Lumen-Numen, 1967)
Bazaine, Jean ; Bertholle, Jean ; Kari, Bert ; Mark, Claus ; Daderian, Dieran ; De Leger, Gilberte ; De Man, Marcel ; Joaquin Frans ; Koelman, Ben ; Largot, Serge ; Le Moal, Jean ; Morel, Philippe ; Rademakers, Marcel ; Seiler ; Van De Velde, Wim ; Zanella, Silvio
Lumen numen : Lumière et numineux / Licht en numen, Zaal Campo, Antwerpen, van 16 tot 25 september 1967
boek