9e Biennale Middelheim Antwerpen 1967. - 9e Biennale Middelheim Antwerpen 1967 (Antwerpen : Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 1967)
Meunier, Constantin ; Adam, Henri-Georges ; Ajolfi, Elia ; Andriessen, Mari ; Anthoons, Willy ; Archipenko, Alexander ; Armitage, Kenneth ; Arp, Jean ; Bakic, Vojin ; Barlach, Ernst ; Basaldella, Mirko ; Beothy, Etienne ; Bernard, Joseph ; Bertagnin, Roberto ; Bertoni, Wander ; Bill, Max ; Bloc, André ; Blomberg, Stig ; Bodini, Floriano ; Bodmer, Walter ; Bouchard, Louis-Henri ; Bourdelle, Emile-Antoine ; Braque, Georges ; Brecheret, Victor ; Bronner, Jan ; Butler, Reg ; Caio, Aldo ; Cantré, Jozef ; Cappello, Carmelo ; Cassani, Nino ; Cavaliere, Alik ; Chadwick, Lynn ; Claessens, Frans ; Consagra, Pietro ; etc.
9e Biennale Middelheim Antwerpen 1967, Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, Antwerpen, 10 juni - 1 oktober 1967
boek