De eerste abstrakten in België : Hulde aan de Pioniers. (Antwerpen : Hessenhuis, 1959)
Bilcke, Ferdinand ; De Boeck, Felix ; Closon, Henri J. ; Cockx, Jan ; Daenens, Albert ; Delhez, Victor ; Donas, Marthe ; Van Dooren, Edmond ; Eemans, Marc ; Engel-Pak ; Flouquet, Pierre-Louis ; Gailliard, Jean-Jacques ; Joostens, Paul ; Kiemeneij, Jan ; Lacasse, Joseph ; Lempereur-Haut ; Leonard, Jos ; Maes, Karel ; Peeters, Jozef ; Servranckx, Victor ; De Troyer, Prosper ; Vantongerloo, Georges ; Wolfs, Hubert
De eerste abstrakten in België : Hulde aan de Pioniers, G 58 Hessenhuis, Antwerpen, tentoonstelling van 10 oktober tot 8 november 1959
boek
Keywords: België