2e Biennale de la Sculpture, Parc Middelheim. - Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, Antwerpen; 2e Biennale de la Sculpture, Parc Middelheim, Antwerpen, 1953 (Antwerpen : Esseo Editions, 1953)
Perez Penalba, Alicia ; Cantré, Jozef ; Claessens, Frans ; Debonnaires, Fernand ; Dervichian, Monique ; D'Haese, Roel ; Dupon, Arthur ; Erfront, Nadine ; Forani, Madeleine ; Grard, Georges ; Jespers, Oscar ; Kreitz, Willy ; Leplae, Charles ; Meunier, Constantin ; Minne, Georges ; Poot, Rik ; Puvrez, henri ; Strebelle, Olivier ; Wansart, Adolphe ; Henning, Gerhard ; Ehlers, Karl ; Hartung, Karl ; Lehmann, Kurt ; Fontana, Lucio ; Franchina, Nino ; Leonardi, Leoncillo ; Manzu, Giacomo ; Viani, Alberto ; Uhlmann, Hans ; Schwippert, Kurt ; De la Fresnaye, Roger ; Despiau, Charles ; Giacometti, Alberto ; etc.
2e Biennale de la Sculpture, Parc Middelheim, Antwerpen 20 juin - 30 septembre 1953
boek