WAWA : West Africa Wins Again : tentoonstelling over hedendaagse Senegalese Kunst. (Amsterdam : Stichting Arttra, 1994)
Amadou Bá ; Alioune Badiane ; Malang Badji ; Fodé Camara ; Omar Camara ; Seni Camara ; Serigne Mbaye Camara ; Alpha Woualid Diallo ; Viyé Diba ; Diabel Diene ; Moustapha Dime ; Guilbril Andre Djop ; Cheikh Diouf ; Ousman Jammeh ; Souleymane Keita ; Amadou Makhtar Mbaye ; Iba Ndiaye ; Ibrahima Ndiaye ; Abdoulaye Ndoye ; Maodo Niang ; Cheikh Niass ; Alpha Sow ; Amadou Sow ; Ousmane Sow ; Babacar Sadith Traore ; Mamadou Lamine Tamba ; Moussa Tine ; Aly Traore ; Babacar Traore ; Mamadou Wade ; Moustapha Wade
WAWA : West Africa Wins Again : tentoonstelling over hedendaagse Senegalese Kunst, Stichting Arttra, Amsterdam, 1994
boek
Keywords: Senegal