The woods that see and hear : a dertien hectare exhibition = een tentoonstelling van dertien hectare - Stichting dertien hectare, Loosbroek (Loosbroek : Stichting dertien hectare Loosbroek, 2010)
Abaroa, Eduardo ; Armstrong, Eve ; Bonajo, Melanie ; Kielczynska, Kinga ; de Mooij, Emmeline ; Dijkman, Marjolijn ; Greenfort, Tue ; Horowitz, Jonathan ; Maes, Ives ; Mäkipaa, Tea ; Morison, Heather & Ivan ; Overtreders W.
biog. per kunstenaar
Engels, Nederlands
Exhibition. The woods that see and hear : A dertien hectare exhibition = Een tentoonstelling van dertien hectare. Heeswijk. Dertien hectare Heeswijk. Stichting dertien hectare Loosbroek. 2010-05-30. 2010-07-11
boek
Keywords: Abaroa, Eduardo; Armstrong, Eve; Bonajo, Melanie; de Mooij, Emmeline; Dijkman, Marjolijn; Eke, Bright Ugochukwu; Greenfort, Tue; Horowitz, Jonathan; Kielczynska, Kinga; Maes, Ives; Mäkipää, Tea; Mangan, Nick; Morison, Heather; Morison, Ivan; Overtreders W