Luc Tuymans : The Reality of the Lowest Rank : A vision of Central Europe. - Carels, Edwin; Gass, Alison; Mayne, Kate; Pobocha, Paulina; Schulz, Bruno; Tuymans, Luc (Tielt : Lannoo, 2010)
Tuymans, Luc ; Althamer, Pawel ; Balka, Miroslaw ; Bakowski, Wojciech ; Bellmer, Hans ; Bijl, Guillaume ; Borowczyk, Walerian ; Bosacki, Piotr ; Büchler, Pavel ; Cvijanovic, Nemanja ; Eloyan, Armen ; Eskinja, Igor ; Fritsch, Katharina ; Genzken, Isa ; Gizycki, Marcin ; Kantor, Tadeusz ; Katz, Alex ; Kopljar, Zlatko ; Kovalyov, Igor ; Kristalova, Klara ; Kucia, Jerzy ; Lassnig, Maria ; Libera, Zbigniew ; Maljkovic, David ; Murakami, Takashi ; Narkevicius, Deimantas ; Neville, Mark ; Pärn, Priit ; Polke, Sigmar ; Quay Brothers ; Rauch, Neo ; Richter, Gerhard ; Rybczynski, Zbigniew ; Sala, Anri ; Schulz, Bruno ; Slominski, Andreas ; Svankmajer, Jan ; Szapocznikow, Alina ; Thek, Paul ; Vaisman, Meyer ; Warhol, Andy ; Weegee ; Wróblewski, Andrzej
biog. p. 265-279, biog. auteurs p. 281
Engels
Exhibition. Luc Tuymans : Een visie op Centraal-Europa. Forum+ (Groeningemuseum + Concertgebouw) Brugge. 2010-10-22. 2011-01-23. verschillende locaties in Brugge : Forum+ Concertgebouw, Arentshuis, Memling in St. Jan, Stadshallen, Grootseminarie
boek