Monumentalisme : geschiedenis, nationale identiteit en hedendaagse kunst - Stedelijk Museum, Amsterdam (Amsterdam : NAI Uitgevers Rotterdam Stedelijk Museum Amsterdam, 2010)
Nimcová, Lucia ; Koolen, Rachel ; Gordon, Melissa ; Kocken, Gert Jan ; Bartana, Yael ; Johannesma, Rob ; van Oldenborgh, Wendelien ; Elkoussy, Hala ; Jablonowski, David ; van Brummelen, Lonnie ; de Haan, Siebren ; de Voort, Mieke Van ; Visser, Barbara ; Buchanan, Ruth ; van Harskamp, Nicoline ; Koelewijn, Job ; Kensmil, Iris ; Flotron, Marianne ; Formwalt, Zachary ; Martens, Renzo
Engels
Nederlands
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling "Monumentalisme - Geschiedenis, nationale identiteit en hedendaagse kunst" in het Stedelijk Museum te Amsterdam, 28.08.2010 - 09.01.2011
boek