Beaufort 03 : Triënnale voor hedendaagse kunst. - Andersen, Hans Christian; Lambrecht, Luk; Provoost, Anne; van den Bossche, Phillip; Exhibition. Beaufort 03 : Triënnale voor hedendaagse kunst. Oostende. verschillende locaties. Mu.ZEE (Kunstmuseum aan zee) Oostende. 2009-03-28. 2009-10-04 (Oostende : Borgerhoff & Lamberigts nv Gent Mu.ZEE (Kunstmuseum aan zee) Oostende, 2009)
Mullican, Matt ; Meadows, Jason ; van Warmerdam, Marijke ; de Koning, Krijn ; Holloway, Evan ; Mannaerts, Valérie ; Aguirre y Otegui, Philip ; 't Jolle, Sven ; Segers, Tim ; Baldessari, John ; Frank, Tamar ; Wilder, Aeneas ; Xu Bing ; Klingelhöller, Harald ; Dujourie, Lili ; Kemps, Niek ; Ruby, Sterling ; De Cordier, Louis ; Brigada Ramona Parra ; Buren, Daniel ; Rosier, Mathilde ; Hempel, Lothar ; Houseago, Thomas ; Kusmirowski, Robert ; Gillick, Liam ; Gabellone, Giuseppe ; Deleu, Luc ; Rogiers, Peter ; Vercruysse, Jan ; Antunes, Leonor
biog. per kunstenaar, bibliog. p. 232-235
Nederlands
boek