XANADU ! De collectie van het S.M.A.K. belicht door Hans Theys = La collection du S.M.A.K. présentée par Hans Theys = The collection of S.M.A.K. presented by Hans Theys. - Theys, Hans; van Campenhout, Carla; Exhibition. XANADU ! De collectie van het S.M.A.K. belicht door Hans Theys. Gent. SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent. 2010-07-03. 2010-10-03 (Gent : SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent, 2010)
Deleu, Luc ; Panamarenko ; De Lepeleire, Damien ; Andre, Carl ; Theys, Koen ; Nauman, Bruce ; Beuys, Joseph ; Van San, Tamara ; Broodthaers, Marcel ; De Keyser, Raoul ; Judd, Donald ; TOP Office ; Braeckman, Dirk ; Lohaus, Bernd ; Janssens, Ann Veronica ; Vermeiren, Didier ; de Cordier, Thierry ; Buggenhout, Peter ; Swennen, Walter ; Claerbout, David ; De Wilde, Johan ; Klein, Yves ; Toroni, Niele ; Anselmo, Giovanni
Deze krant verscheen als catalogus en wandelgids bij de tentoonstelling
Engels
Frans
Nederlands
boek