Helikon : intens & divers - Börocz, Zsuzsanna; Het Stadsmus, Hasselt; Het cultuurcentrum, Hasselt (Hasselt : Erfgoedcel Hasselt, 2009)
Helikongroep ; Cox, Pierre ; Nolens, Paule ; Porta, Lucienne ; Remans, Ray ; Van Rompaey, Amand ; Vandereycken, Robert ; Vilain, Walter ; Alechinsky, Pierre ; Bazaine, Jean ; Braque, Georges ; Brayer, Yves ; Buffet, Bernard ; Burssens, Jan ; Carcan, René ; Cox, Marc ; de Bolle, Francis ; de Cocker, Henri ; Delahaut, Jo ; Dubuffet, Jean ; Duchateau, Hugo ; Dufy, Raoul ; Ernst, Max ; Ghysebrechts, Louis ; Hartung, Hans ; Hermans, Paul ; Heylen, Jan ; Jans, Jos ; Keil, Helène ; Kokoschka, Oskar ; Laffineur, Marc ; Landuyt, Octave ; Leger, Fernand ; Lismonde ; Manessier, Alfred ; Marchoul, Gustave Fr. ; Matisse, Henri ; Mendelson, Marc ; Mijsbergen, Joop ; Miro, Joan ; Picasso, Pablo ; Renard, Thierry ; Roggeman, Fons ; Rouault, Georges ; Somville, Roger ; Spilliaert, Pol ; Sprankenis, Dré ; Toussaint, André ; Tytgat, Edgard ; van den Meersch, Vincent ; Vanmechelen, Toon ; Vasarely, Victor ; Verdegem, Jos ; Wilsens, Steven ; Withofs, Jan ; Zao Wou-Ki
Publicatie bij de tentoonstelling 'Helikon: intens en divers' in Het Stadsmus en het cultuurcentrum in Hasselt, 17.11.2009 - 10.01.2010
boek