Ename Actueel : hoofdstuk VI 2009 - Caron, Thomas; Donckt, Marie-Claire Van der; Provinciaal Archeologisch Museum (pam), Ename (Ename : Provinciaal Archeologisch Museum (pam) Ename, 2009)
Samyn, Fabrice; Rigole, Jasper; Schacht, Kelly; Martin, Kris; Copers, Leo; Ross, Michael; François, Michel; de Velde, Rinus Van; Gush, Simon
Biog. + tekst per kunstenaar
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Ename Actueel: Hoofdstuk VI' in het Provinciaal Archeologisch Museum (pam) in Ename, 30.08.2009-11.10.2009
boek
Keywords: Rigole, Jasper