Hisk Open Studios 8-9-10 May 2009. - HISK (Hoger Instituut voor Schone Kunsten), Gent (Gent : HISK (Hoger Instituut voor Schone Kunsten) Gent, 2009)
Baelen, Steven ; Carremans, Mike ; Catalão, André ; Cottin, Audrey ; Dhondt, Lara ; Echigo, Masashi ; Gruber, Assaf ; Kifleyesus, Ermias ; Kodama, Emi ; Mikulicova, Jitka ; Mücke, Carola ; Otten, Femmy ; Rüegg, Niklaus ; Sacks, Ruth ; Schevers, Bastiaan ; Schiffer, Anne ; de Moortel, Joris Van ; de Velde, Rinus Van ; Van Simaey, Frederik ; Vanden Eynde, Maarten ; Gogh, Lauren von ; Waeghe, Colin ; Westphal, Sarah
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Hisk Open Studios May 2009' in het HISK (Hoger Instituut voor Schone Kunsten) in Gent, 08.05.2009-10.05.2009
boek