Off the Record : voorstel gemeentelijke kunstaankopen 2009 = proposal municipal art acquisitions 2009 - Stedelijk Museum, Amsterdam (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 2009)
Van den Bosch, Steve ; de Pals, Anne van ; Schuurman, Marike ; Engelbregt, Martijn ; Bouman, Hans ; van Ek, Kaj ; Baart, Theo ; Bonajo, Melanie ; de Boer, Maze ; Fens, Erik ; Burg, Jan-Dirk Van der ; Schallmaier, Frank ; van Denderen, Ad ; Mandersloot, Frank ; Kouws, Frank ; Smit, Tanja ; Dijkstra, Rineke ; Heijkamp, Maarten ; Dullaart, Constant ; Villevoye, Roy ; Baltus, Elly ; van Weele, Stefan ; Otlheten, Paulien ; Bood, Appie ; Sars, Don ; Hermanides, Pieter ; Sola, Claudia ; Regnerus, Jannie ; Scherer, Diana ; Scuric, Monique ; Heijdendael, Maria ; Busser, Malou ; van Dijk, Rian
Engels
Nederlands
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Off the Record : Voorstel Gemeentelijke Kunstaankopen 2009' op de Art Amsterdam, 13.05.2009 - 17.05.2009
boek
Keywords: Amsterdam; Nederland