Heartland : kunst & muziek uit het hart van de Verenigde Staten - Kits, Ralph; Van Abbemuseum, Eindhoven (Eindhoven : Muziekcentrum Frits Philips Eindhoven Van Abbemuseum Eindhoven, 2008)
Hocking, Scott ; Weeden, John ; Day, Jeremiah ; Olney, David ; Withers, Ernest C. ; Jackson, Matthew Day
Bakkom, Matt ; Day, Jeremiah ; Esche, Charles ; Hirschel, Anthony ; Jackson, Carol ; Kleijwegt, David ; Linker, Ron ; Myatt, Greely ; Niemann, Kerstin ; Potrc, Marjetica ; Smith, Stephanie ; Soth, Alec ; Spaninks, Angelique ; Veenstra, Frank ; Vringer, Wim ; de Munnik, Frank ; van Meurs, Ad ; van Rossem, Maarten
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Heartland: kunst & muziek uit het hart van de Verenigde Staten' in het Van Abbemuseum in Eindhoven, 04.10.2008-25.01.2009
boek