Broodthaers Onomwonden = Autour et au-delà. - Theys, Hans; Abboud, Jumana Emil; Botquin, Jean-Michel; Cusse, Kaatje; Lambrecht, Luk; Lowyck, Isabel; Maes, Frank; Maes, Stijn; Panamarenko; Pas, Johan; Roelstraete, Dieter; Samyn, Fabrice; et al. (Leuven : AmuseeVous vzw Leuven, 2008)
Een reeks tentoonstellingen, collectiepresentaties, filmvoorstellingen, debatten en andere tijdelijke ingrepen en bezigheden opgezet door studenten en culturele instellingen, een blik in de toekomst, beschaduwd door slagroom aangezwengeld en opgezweept door vzw AmuseeVous.
Broodthaers, Marcel ; Abboud, Jumana Emil ; Augustijnen, Sven ; Büchel, Christoph ; Carmine, Giovanni ; Delvoye, Wim ; Downsbrough, Peter ; Filliou, Robert ; Foulon, Olivier ; Ljugov, Boris ; Lohaus, Bernd ; Manders, Mark ; Panamarenko ; Pasaiko, Oksana ; Persoons, Leen ; Rombouts, Guy ; Samyn, Fabrice ; Swennen, Walter ; Taylor, Zin ; Tuerlinckx, Joëlle ; Van Lerberghe, Raphaël
Frans
Nederlands
Exhibition. Marcel Broodthaers : Broodthaers Onomwonden = Autour et au-delà. Gent. SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent. AmuseeVous vzw Leuven. 2008-09-13. 2008-11-30
boek