Vlaamse kunstenaars uit Brabant. - Juwet, Willy; Roggen, Ivan (Brussel : Provinciale Commissie voor Plastische Kunsten Brussel, 1982)
Beekman, Jan ; Cobbaert, Jan ; Decaestecker, Lea ; Haccuria, Maurice ; Hoenraet, Luc ; Koenraad ; Lybeer, Leen ; Mariën, Pol ; Minnaert, Frans ; Piron, Luc ; Poot, Rik ; Sempels, Geo ; Thienpont, Suzanne ; van Schil, Rik ; Van Sumere, Hilde ; Vermeulen, Noël
Biog., ind. tent., gr. tent. [1 p.]
Nederlands
boek
Keywords: Brabant; Vlaanderen; België