Jonge Nederlandse kunst 67_68. - Van Velzen, Th. (Amsterdam : Ministerie van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk werk Amsterdam, 1968)
Dibbets, Jan ; Maliangkay, Evert ; Maliangkay, Rudolf ; Mooyman, Theo ; Peters, Ben ; Schuurman, Theo ; Schwartz, Pierre ; Spermon, Kees ; de Vries, Auke ; Zuyderland, Siet ; Abramsen, Per ; van Brunschot, Theo ; Linden, Lo Van der ; van der Maas, Pim ; Niermeijer, Theo ; van Rijs, Joop ; Schoffelen, Gerard
Nederlands
boek
Keywords: Nederland