Im Atelier : ein Besuch bei Künstlern der Euregio = Dans l'Atelier : une visite chez des artistes dans l'Euregio = In 't Atelier: een bezoek bij kunstenaars uit de Euregio - Lagler, Annette; Ludwig Forum für Internationale Kunst, Eupen (Aachen : Ludwig Forum für Internationale Kunst Aachen, 2006)
Baldegger, Markus ; van Barneveld, Jowan ; Beckers, Günther ; Benda, Hans ; Bortfeldt, Thomas ; Coolen, Caroline ; Eerdekens, Fred ; Geys, Jef ; Götz, K.O. (Karl Otto) ; Grunschel, Norbert ; Hommes, Helge ; Huisman, Michel ; Karchi, Sidi el ; Linssen, Jupp ; Lizene, Jacques ; Macias Diaz, Sylvie ; Maes, Ives ; Mertens, Roland ; Meulendijks, Ingeborg ; Muyle, Johan ; Nestler, Wolfgang ; Nuñez, Antonio ; Peters, Eric ; Ritzerfeld, Hartmut ; Sauermann, Annette ; Schälling-Enderle, Doris & Jörg ; Schulte Kellinghaus, Bärbel ; Sorge, Emil ; Sous, Vera ; Stevens, Tobey ; Sumkay, Jim ; Teeken, Toon ; van Wetering, Han
biog. per kunstenaar
Duits
Frans
Nederlands
Publicatie n.a.v. tentoonstelling "Im Atelier / Dans l'Atelier / In 't Atelier" in Ludwig Forum für Internationale Kunst te Aken, 16.07.2006 - 10.09.2006; en in IKOB te Eupen, 23.07.2006 - 17.09.2006; later nog in het Cultureel Centrum te Hasselt en in het Huis voor de Kunsten te Roermond.
boek
Keywords: België; Duitsland; Nederland