Het landschap in de kunst, de kunst in het landschap. - Bisschop, Geert; De Smet, Yves; Deceuninck, Damien; Dries, Jan; Jooris, Roland; Lievens, Johan; Vanhemelryck, Kris (Gent : De Vrije Ruimte - Buro voor vrije ruimte, 1996)
Zeven vooraanstaande vlaamse kunstenaars vertellen vanuit diverse invalshoeken over hun landschap, hun visie, hun aanpak, hun beelden en verbeeldingen, hun terugblik en vooruitblik. Uitgangspunten als muziekstukken, plastische of literaire werken worden symbolisch en beeldend naar voor gebracht in en over het landschap als kosmos op menselijke schaal...
Syllabus Lezingenreeks van 31/011996 tot 24/04/1996
Nederlands
boek
Keywords: Bisschop, Geert; Deceuninck, Damien; Dries, Jan; Jooris, Roland; Lievens, Johan; De Smet, Yves; Vanhemelryck, Kris; België; Vlaanderen