Deep Screen : Art in Digital Culture : voorstel tot Gemeentelijke Kunstaankopen 2008 = Proposal for Municipal Art Acquisitions 2008 - Broeckmann, Andreas; Tates, Sophie; Stedelijk Museum, Amsterdam (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 2008)
Bain, Mark ; Bastien, Pierre ; Broersen, Persijn ; Driessens, Erwin ; Elsenaar, Arthur ; van der Heide, Edwin ; Jablonowski, David ; Jodi ; Lester, Gabriël ; Lin, Meiya ; van Loon, Erica ; Lukacs, Margit ; Maurer, Luna ; Mellors, Nathaniel ; Mul, Geert ; de Nijs, Marnix ; Prins, Gert-Jan ; Scha, Remko ; Schimmel, Roland ; van der Spek, Jochen ; Verstappen, Maria ; Visser, Jasmijn
Biog., tent. per kunstenaar
Engels
Nederlands
Deze uitgave verschijnt naar aanleiding van de tentoonstelling "Deep Screen : voorstel tot Gemeentelijke Kunstaankopen" in Stedelijk Museum te Amsterdam, 30.05.2008 - 30.09.2008
boek