Contemporay Flemish Drawings. - Musée Régional de Rimouski (Brussel : Ministerie van Nationale Opvoeding en Nederlandse Cultuur, 1981)
Burssens, Jan ; Claus, Luc ; D'Haese, Roel ; Dierickx, Karel ; Duchateau, Hugo ; Elias, Etienne ; Hoenraet, Luc ; Mulkers, Urbain ; Panamarenko ; Raveel, Roger ; Roobjee, Pjeroo ; Van Severen, Dan ; Wassenberg, Maio ; Wittevrongel, Roger
biog., ind. tent. per kunstenaar
Engels & Frans
Contemporary Flemish Drawings / Dessins Flamands Contemporains, Musée Régional de Rimouski, 01.01.1981 - 31.01.1981
boek
Keywords: België; Vlaanderen