L'Expressions Suédoises : textiles contemporains : argenterie contemporaine. - Lutteman, Helena; Widman, Dag; Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, Brussel (Stockholm : Nationalmuseum Stockholm, 1977)
Arby, Lars ; Asp, Ninnie ; Barve, Olov ; Bellander, Bengt ; Dahlquist, Ibe ; Decker, Heinz ; Dymling, Marika ; Eriksson, Leif ; Faleij, Ulla ; Ferner, Karin ; Gillgren, Sven Arne ; Gunnarsson, B. Malin ; Hasselberg-Olsson, Elisabet ; Hild, Horst H. ; Hillfon, Maria ; Holmgren, Brigitta ; Hultberg, Ann-Christine ; Hvorslev, Theresia ; Jahnsson, Carl Gustaf ; Johansson, Cecilia ; Karlsson, Rolf ; Kynning, Gunnar ; Lagervall, Inga ; Liljedahl, Bengt ; Lindstahl, Rolf ; Littmarck, Barbro ; Lundgren, Jan ; Melanton, Kaisa ; Möller, Ingegerd ; Myrström, Per ; Nilsson, Kristian ; Nisbel, Nils ; Nyström, Karl-Ake ; Nyström, Sickan ; Öhlin Lejonklou, Kerstin ; Ohlsson, Olle ; Öhman, Martin ; Persson, Sigurd ; Richter, Marianne ; Rodhe, Lennart ; Sandström, Margareth ; Sauer, Karlheinz ; Schaeffer-Ek, Eva ; Schumacher-Percy, Ulla ; Svanberg, Max Walter ; Triller, Maria ; Wahlström, Lisa
keerdruk
Frans
Nederlands
Zweedse Expressies / Expressions Suédoises, Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis Brussel, 1977
kunstcatalogus
Keywords: Zweden