Facetten van de jonge Vlaamse kunst. - Debrock, Walter; Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, Antwerpen (Brussel : Ministerie van nationale opvoeding en Nederlandse cultuur, 1971)
Baekelmans, Guy ; De Bakker, Alice ; Bertrand, Marc ; Bervoets, Freddy ; Bilquin, Jean ; Boel-Heyse, Opie ; Broeck, Tejo Van Den ; Van den Broecke, Herman ; De Bruyne, Paul ; Canestraro, Livia ; Cardon, Eric ; Celie, Pieter ; Claes, Frans ; Coolen, Rik ; Copers, Leo ; Daems, Luc ; Deseyn, Norbert ; Francis, Filip ; Ganzevoort, Wybrand ; Geys, Jef ; Herman, Jacobs ; Heyrman, Hugo (Dr. Hugo Heyrman) ; Jacobs, Jos ; Jannel ; Vercammen, Wout ; Depuydt, Stefaan ; Jans, Jos ; Keil, Helène ; Lannoy, Marie-Roze ; Lauwers, Laurent ; Leclercq, Guy ; Mestdagh, Roberte ; Minnebo, Hubert ; Monteyne, Roland ; Mulkers, Urbain ; Nellens, Roger ; Van Nunen, Jan ; Van Outryve, Robie ; Persoons, Hans ; Pladys, Mon ; Van Rafelghem, Paul ; Rhaye, Yves ; De Rijck, Mon ; Stockmans, Piet ; Van Sumere, Hilde ; Szukalski, Albert ; Wassenberg, Maio
adres per kunstenaar
Facetten van de jonge Vlaamse kunst, Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, Antwerpen, 25.09 - 31.10.1981
Nederlands
boek
Keywords: België; Vlaanderen