Art Espagnol Contemporain. - Gonzalez-Robles, Luis; Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 1961)
Alcoy, Eduardo ; Alfaro, Andreu ; Argimon, Daniel ; Basterretxea, Nestor ; Bechtold, Erwin ; Berrocal, Miguel ; Blasco, Arcádio ; Bosch, Luis ; Canogar, Rafael ; Cienfuegos, Luis ; Ciruelos, Modesto ; Claret, Juan ; Coomonte, José Luis ; Corberó, Xavier ; Cuixart, Modesto ; Curos, Jordi ; Delgado, Guillermo ; Droc, Maria ; Duque, Manuel ; Echevarria; Federico ; Faber, Will ; Farreras, Francisco ; Feito, Luis ; Ferrant, Ángel ; Fluvia Mas, Juan ; Frances, Juana ; Gabino, Amadeo ; Garcia, José Luis ; Gran, Enrique ; Guevara, José ; Guinovart, José ; Hernandez Pijuan, Juan ; Hodgkinson, Frank ; Iglesias, Jose Maria ; de Labra, José Maria ; Lago, Antonio ; Lazaro, Teresa ; Lorenzo, Antonio ; Mampaso, Manuel ; Manrique, César ; Manzano, Jaime ; Marti Badenas, Marcelo ; Michavila, Joaquin ; Mier, Alfonso ; Miro, Josefina ; Mompo, Manuel H. ; Monjales ; Montero, Ricardo ; Munoz, Lucio ; Narotzky, Norman ; Nieva, Francisco ; Orus, José ; Perdikidis, Dimitri ; Planasdurà, Enric ; Planell, Carlos ; Povedano, Antonio ; Ràfols Casamada, Albert ; Ramis, Julio ; Ramo, Joaquin ; Rueda, Gerardo ; Saez, Luis ; Santalo, Isabel ; Sanz, Eduardo ; Sempere, Eusebio ; Serrano, Pablo ; Soria, Salvador ; Sota, Jesus de la ; Suarez, Antonio ; Subirachs, Josep Maria ; Tabara, Enrique ; Tharrats, Joan Josep ; Torner, Gustavo ; Ulbricht, John ; Valles, Roman ; Vela, Vicente ; Victoria, Salvador ; Vilacasas, Juan ; Viola, Manuel ; Werba, Nadia ; Yraola, Ignacio ; Zobel, Fernando
geboortedata per kunstenaar
Frans
Nederlands
Hedendaagse Spaanse Kunst / Art Espagnol Contemporain, Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 18 maart -9 april 1961
boek
Keywords: Spanje