Update II : International Biennal digital art - Van Bellingen, Stef; De Smet, Koen; Brisau, Andre; Kunstplatform Zebrastraat in Gent; Stichting Liedts-Meesen (Gent : Kunstplatform Zebrastraat Gent, 2008)
Barbara, Joan La ; Blonk, Jaap ; Borinski & Cassière ; Campbell, Jim ; D'Haeseleer, Kurt ; Ervinck, Nick ; Fogliati, Piero ; Fujihata Masaki ; Furakawa, Kiyoshi ; Groenewald, Dirk ; Hartmann, Michell & J-P ; Janssen, Wim ; Jud, Mathias ; Leroy + Leroy ; Levin, Golan ; Lieberman, Zachary ; Mack, Heinz ; Maire, Julien ; Meierhans, Christophe ; Munari, Bruno ; Münch, Wolfgang ; Nauman, Bruce ; Openended Group ; Oursler, Tony ; Polak, Esther ; Schaefer, Janek ; Shaw, Jeffrey ; Wachter, Christoph ; de Wilde, Frederik
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Update II : International biennal digital art' in Kunstplatform Zebrastraat in Gent, 20.04.2008-06.07.2008
boek