Art Bresilien Contemporain. - Berkowitz, Marc; Paleis voor Schone Kunsten Brussel (Brussel : Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 1966)
Amaral, Antonio ; de Andrade, Farnese ; Babinski, Maciej ; Bandeira, Antonio ; Barsotti, Hercules ; Basilio, Dora ; Becker, Paulo ; Behring, Edith ; Beltrão de Barros, Helena Maria ; Bonomi, Maria ; Camargo, Iberé ; Campos Mello, Sergio ; de Castro, Willys ; Cavalcanti, Newton ; Cencini, Italo ; Chiaverini, Miriam ; Darel (Darel Valença Lins) ; Douchez, Jacques ; Freitas, Ivan ; Geiger, Anna Bella ; Grassmann, Marcello ; Guedes, José ; Henrique, Gastao Manoel ; Ianelli, Arcangelo ; Ianelli, Thomaz ; Inacio, José ; De Lamonica, Roberto ; Lazzarini, Domenico ; Lee, Wesley Duke ; Lemos, Fernando ; Mabe, Manabu ; Magalhaes, Roberto ; Marques, Walter Gomes ; Martins, Aldemir ; Meitner, Lazslo ; Mindlin, Vera Bocayuva ; Mohalyi, Yolanda ; Moreira da Fonseca, Jose Paulo ; Nicola, Norberto ; Ohtake, Tomie ; Ostrower, Fayga ; Palatnik, Abraham ; Perez, Rossini ; Prazeres, Heitor Dos ; Prete, Danilo Di ; Quadros, Anna Letycia ; Rocha, Moacyr ; Rodrigues, Marilia ; Rosenmayer, Rita ; Schaeffer, Frank ; Scliar, Carlos ; Serpa, Ivan ; Silva, Benjamin ; De Souza, Gerson ; Souza, José Assumpção ; Suzuki, João ; Teixeira, Alberto ; Viana de Barros, Zita ; Viera, Decio ; Zaluar, Abelardo
biog. per kunstenaar
Frans
Nederlands
Art Bresilien Contemporain / Hedendaagse Braziliaanse Kunst, Paleis voor Schone Kunsten Brussel, van 24 november tot 18 december 1966
boek
Keywords: Brazilië