Euro Visions : nieuwe Europeanen door twaalf Magnum-fotografen = les nouveaux Eruopéens par douze photographes de Magnum = the new Europeans by twelve Magnum photographs - Koninklijke Musea voor Schone Kunsten, Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel, 2007)
Barbey, Bruno ; Franck, Martine ; De Keyzer, Carl ; Majoli, Alex ; Marlow, Peter ; Parr, Martin ; Pellegrin, Paolo ; Power, Mark ; Sarfati, Lise ; Steele-Perkins, Chris ; Wylie, Donovan ; Zachmann, Patrick
Engels, frans en Nederlands
Exhibition "Euro Visions : Nieuwe Europeanen door twaalf Magnum-fotografen" in het Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Brussel. 2007-03-09. 2007-07-01
boek
Keywords: Europa