David Tremlett. - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (Aalst : Gallery S65, 1990)
Deze kaarten zijn de reproducties van vier muurschilderingen en een sculptuur installatie uitgevoerd door David Tremlett ter gelegenheid van de tentoonstelling "Written Form" van 13 april tot 20 mei 1990 in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel
Nederlands & Frans & Engels & Duits
kunstcatalogus
Keywords: Tremlett, David