Gras dat verder groeit : miniaturen - Deleu, Jozef; Galerie S. & H. de Buck, Gent; Vincent, Marnix (Antwerpen Gent : Galerie S. & H. de Buck Gent Mercatorfonds Antwerpen, 2007)
Baumgärtner, Klaus ; van Beers, Berrie ; van Biesen, Stefaan ; Blanckaert, Koen ; De Buck, Siegfried ; Clarysse, Johan ; Clignett, Robine ; Dams, Jimi ; Delabie, Henk ; De Groote, Jean ; Haar, Marie-Paule ; Labath, Frans ; De Wachter, Jan ; Lobe, Dany ; Lefèvre, Natasja ; Mechnig, Karel ; Muller, Sofie ; Pollet, Piet ; Redjaian, Haleh ; Rozo, Terry ; Sluiter, Esther ; Sterck, Katleen ; Tasseel, Nadine ; Tweelinckx, Roeland ; Vandervelde, Luc ; Verschueren, Liesbet ; Verschueren, Piki ; Westers, Frans
Boek verschenen n.a.v. de 70ste verjaardag van Jozef Deleu
Boek verschenen n.a.v. de tentoonstelling 'Gras dat verder groeit : miniaturen' in de Galerie S. & H. de Buck in Gent, 20.04.2007-30.06.2007
boek
Keywords: Deleu, Jozef