Dubbeltalent. - Adé, Georges; Hessenhuis, Antwerpen; P.E.N. Vlaanderen (Antwerpen : Stad Antwerpen - Educatieve Dienst van de Musea, 1989)
Alechinsky, Pierre ; Boon, Louis Paul ; Breytenbach, Breyten ; Broodthaers, Marcel ; Burssens, Gaston ; Claus, Hugo ; Conrad, Patrick ; Cremer, Jan ; Dotremont, Christian ; Fabre, Jan ; Grass, Günter ; Hatherly, Ana ; Kantor, Tadeusz ; Klossowski, Pierre ; Kolar, Jiri ; Lacomblez, Jacques ; Lucebert ; van Maele, Marcel ; Mariën, Marcel ; Michaux, Henri ; Mutsaers, Charlotte ; van Ostaijen, Paul ; Ramon, Renaat ; Roobjee, Pjeroo ; Snoek, Paul ; Stassaert, Lucienne ; Topor, Roland ; Vanriet, Jan ; Verhagen, Hans ; Vinkenoog, Simon ; De Vree, Paul ; Wauters, Marcel ; Wolkers, Jan
bibliog. p. 87
Ter gelegenheid van het jaarlijkse internationale P.E.N.-congres (vindt plaats in Maastricht van 7 tot 12 mei 1989) richt de Educatieve Dienst van de Musea in het Hessenhuis de tentoonstelling Dubbeltalent in, Hessenhuis Antwerpen, 1 april - 13 mei 1989
Nederlands & Frans & Engels & Duits
boek