Ganzendries 2006 : ISEL Magazine & Scrivo nodigen uit. - Kasteel Ganzendries in Destelbergen-Heusden (Merelbeke : Isel Magazine Merelbeke, 2006)
Alquin, Nicolas ; Dekker, Paul ; Desmarets, Jan ; Desmet, Etienne ; Dessauvage, Tjok ; Duchateau, Hugo ; Frantzen, Tom ; Gees, Paul ; Goossens, Roland ( Gos ) ; Jacquemyn, Peter ; Janssens, Marc ; De Keyzer, Dirk ; Landuyt, Octave ; De Loose, Joz. ; Molleman, Linda ; Muys, Herman ; Van Praet, Frans ; Vande Put, Serge ; Schanzer, Sem ; Stockmans, Piet ; Stuer, Maarten ; Tahon, Johan
Biog. per kunstenaar
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Ganzendries 2006' in het Kasteel Ganzendries in Destelbergen-Heusden, 16.06.2006-02.07.2006
boek