Affinités - La Saline Royale, Besançon (Arc et Senans Besançon : Le Pavé dans la Mare Besançon Saline Royale - Institut Claude-Nicolas Ledoux Arc et Senans, 2005)
Arnaud, Federico ; Berclaz, Jean-Daniel ; Bossut, Etienne ; Bragigand, Franck ; Brenot, Julie ; Chaton, Enna ; Collin-Thiébaut, Gérard ; Conscience, Jérôme ; Decker, Simone ; Delpierre, Lin ; Evrard, David ; Farkas, Jean-Baptiste ; Foltz, Sandra ; Géhin, Thierry ; Grostabussiat, Catherine ; Leccia, Ange ; Meynier, Cécile ; Morellet, François ; Palestine, Charlemagne ; Picouet, Gilles ; Sfar, Laurent ; Sigurdsson, Arni Sigurdur
Geboorteplaats en -datum per kunstenaar
Publication à l'occasion de l'exposition 'Affinités' à La Saline Royale à Besançon, 27.07.2005 - 03.09.2005
Frans
boek