Jan en Jan. - Elias, Bettie (Mechelen : Bakermat Uitgevers, 1994)
Jan en Jan is gebaseerd op een anekdote uit het Kinderverdriet van Jan Hoet. Het inspireerde Bettie Elias tot het schrijven van een poëtisch en ontroerend verhaal.
zonder classificatiecode : zie kast leeszaal
Nederlands
boek
Keywords: Hoet, Jan