Missies : Ik weet wat goed voor u is - Van Bellingen, Stef; Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Amsterdam (Amsterdam : de Brakke Grond Vlaams Cultuurhuis Amsterdam, 2005)
Aerts, Michaël ; Cornelia, Anna Maria ; Crabeels, Cel ; Daems, Anne ; Delvoye, Wim ; Dheedene, Stefaan ; Graham, Dan ; Heiremans, Ronny ; Heymans, Bren ; Kempenaers, Jan ; De Keyzer, Carl ; De Leener, Eva ; Lybeer, Charlotte ; Vermeulen, Patrik
Nederlands
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling "Missies: ik weet wat goed voor u is" in de Brakke Grond Vlaams Cultuurhuis te Amsterdam, 26.03.2005 - 01.05.2005
boek