Lang Leve Beeldhouwkunst ! = Long Live Sculpture ! - Doorman, Maarten; Heylen, Philip; Weyns, Sara; Middelheimmuseum, Antwerpen (Antwerpen : Middelheimmuseum Antwerpen, 2006)
Jeonghwa, Choi; Nara, Yoshitomo; Rogiers, Peter; Metten, Philip; De Jong, Folkert; Rentmeister, Thomas; Schütte, Thomas; Yediler, Iskender; Fritsch, Katharina; Swallow, Ricky; Piccinini, Patricia
biog. en werken p. 72-75
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling "Lang Leve Beeldhouwkunst! Long Live Sculpture" in het Middelheimmuseum te Antwerpen, 28.05.2006 - 03.09.2006
Engels
Nederlands
boek
Keywords: Choi Jeong Hwa; Fritsch, Katharina; de Jong, Folkert; Metten, Philip; Nara, Yoshitomo; Piccinini, Patricia; Rentmeister, Thomas; Rogiers, Peter; Schütte, Thomas; Swallow, Ricky; Yediler, Iskender