Hard-edge collection. - Lamy, Laurent; Stedelijk Museum Schiedam; Commanderie van Sint-Jan, Nijmegen; Kultureel Sentrum De Koningswei, Tilburg (Ottawa : Cultural Affairs Division, Department of External Affairs, 1975)
Clerk, Pierre ; Cohen, Sheldon ; Dallegret, François ; Deutsch, Peter ; Gaucher, Yves ; Holmes, Reginald ; Hurtubise, Jacques ; Jorgensen, Flemming ; Kiyooka, Harry ; Kiyooka, Roy ; Lacroix, Richard ; Leduc, Fernand ; Letendre, Rita ; Marion, Gilbert ; Molinari, Guido ; Noël, Jean ; Pfeifer, Bodo ; Samila, David ; Santbergen, Jerry ; Smith, Gordon ; Tanabe, Tako ; Tousignant, Claude ; Tousignant, Serge
Engels & Frans & Nederlands
Hard-edge collection, Stedelijk Museum Schiedam, 6 mei - 6 juni 1977 ; Commanderie van Sint-Jan, Nijmeegs Museum, Nijmegen, 11 juni - 24 juli 1977 ; Kultureel Sentrum "de Koningswei", Tilburg, 30 juli - 21 augustus 1977
boek
Keywords: Canada