Collecting Latin American Art for the 21st century - Adams, Beverly; Debroise, Olivier; Marzio, Peter C.; Pacheco, Marcelo E.; Pérez Oramas, Luis; Ramirez, Mari Carmen; Ybarra-Frausto, Tomas; ICAA (International Center for the Arts of the Americas) (Houston : Museum of Fine Arts, 2002)
Alys, Francis ; Balthus ; Cardoso, Maria Fernanda ; Cruz-Azaceta, Luis ; Espada, Ibsen ; Gego ; Grippo, Victor ; Heredia, Alberto ; Huerta, Benito ; Jimenez, Luis ; Kuitca, Guillermo ; Martinez, Daniel Joseph ; Oiticica, Hélio ; Perna, Claudio ; Pombo, Marcelo ; Porter, Liliana ; Salcedo, Doris ; Schendel, Mira ; Souza, Al ; Tamayo, Rufino ; Torres-Garcia, Joaquin ; Vega, Jorge de la
uitgegeven naar aanleiding van het symposium in mei 2001
Engels & Spaans
boek
Keywords: Latijns Amerika; Zuid-Amerka