Modern Chinese Art Foundation. - Balthazar, Herman; Clark, John; van Dijk, Hans; Caermersklooster Gent (Gent : Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, 1999)
Ai Weiwei ; Ding Yi ; Wei Dong ; Geng Jianyi ; Gu Dexin ; Guo Wei ; Hong Hao ; Hong Lei ; Liu Anping ; Liu Wei ; Wang Xingwei ; Zeng Hao ; Zhang Hai'er ; Zhang Yajie ; Zhao Bandi ; Zheng Guogu ; Zhou Yunxia ; Zhuang Hui
biog., ind.tent, gr. tent. per kunstenaar
Engels
Nederlands
Modern Chinese Art Foundation, Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur Gent, 11.11.1999 - 28.11.1999
boek
Keywords: China