L'Art Contemporain dans la Périphérie = Contemporary Art in the Periphery = Zeitgenössische Kunst in der Peripherie - Fleck, Robert; Huijts, Stijn; Picazo, Glòria; Teerlinck, Hilde; CRAC (Centre Rhénan d'Art Contemporain) Alsace, Altkrich (Altkirch : CRAC (Centre Rhenan d'Art Contemporain) Alsace Altkirch, 2006)
Ackermann, Rita ; Aitken, Doug ; Alves, Maria Thereza ; Corbijn, Anton ; Coumou, Popel ; Dijkstra, Rineke ; Durham, Jimmie ; Gonzales, Mark ; Gordon, Kim ; Hazekamp, Risk ; Melgaard, Bjarne ; Nollen, Arno ; Tan, Fiona ; Templeton, Ed ; de Ven, Lidwien van
Catalogus n.a.v. de tentoonstelling "Saudades" in het CRAC Alsace te Altkrich, 14.06.2006 - 20.08.2006
Duits
Engels
Frans
boek