In Gent getogen : Gentse galeries tonen Gentse kunst uit de periode na 1945 - Gentse Galeries, Gent; Anrys, Stefaan; Vermeire-Verbiest, Christine (Gent : Dienst Feestelijkheden Stad Gent, 2006)
Berghe, Roland Van Den ; De Bruyne, Dees ; de Clercq, Hugo ; Desmet, Etienne ; Liefooghe, Frank ; Naessens, André ; Raveel, Roger ; Roobjee, Pjeroo ; Van Severen, Dan ; Uytterhaegen, Carl ; Vlerick, Pierre ; Ai Weiwei
Vermelding P. Vlerick p. 30
Schenking Pierre Vlerick
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling In Gent getogen : Gentse galeries tonen Gentse kunst uit de periode na 1945. Galerie Arttrack Gent. Dienst Feestelijkheden Stad Gent, 08.07.2006-30.07.2006
boek