Taverne du passage : Nederlandse schilders en schrijvers in België - De Bodt, Saskia; Devoldere, Luc; Hellemans, Frank (Rekkem : Ons Erfdeel vzw Rekkem, 2006)
Appel, Karel ; Berg, Else ; Bogart, Bram ; Bouten, Armand ; Cox, Jan ; Escher, Maurits Cornelis ; Gestel, Leo ; van Gogh, Vincent ; Heyse, Jan ; Israels, Isaac ; Ivens, Joris ; Kruyder, Herman ; Meurs, Harmen ; Mutsaers, Charlotte ; Paerels, Willem ; Schumacher, Wim ; Smits, Jacob ; Storck, Henri ; Thorn Prikker, Johan ; Toorop, Charley ; Willink, Carel
bibliog. schilders p. 115, bibliog. schrijvers p. 116-117
Nederlands
boek
Keywords: België; Nederland