Ruim onderzocht : atelier ruimtelijke kunst. - van Pelt, Hilde (Turnhout : De Warande, 2000)
Bertels, Margo ; Clé, Katleen ; Demey, Kurt ; Flamand, Evi ; Imbrechts, Ann ; Machtelinckx, Sven ; Troch, Griet ; Vanderputte, Marouschka ; Vercammen, Ruud ; Vleeschouwer, Kris ; De Vries, Erki ; De Waele, Leen
biog., tent. p. 30-31
Nederlands
Ruim onderzocht, De Warande, Turnhout, 7 oktober tot en met 12 november 2000
kunstcatalogus