Istanbul - Eindhoven: 40 internationale kunstenaars geselecteerd uit 18 jaar Biënnale van Istanbul : bezoekersgids - Greenberg, Kerryn; Meyer-Hermann, Eva; Van Abbemuseum, Eindhoven (Eindhoven : Van Abbemuseum Eindhoven, 2005)
Absalon ; Alptekin, Hüseyin ; Altay, Can ; Alys, Francis ; Bajevic, Maja ; Bruly-Bouabré, Frédéric ; Bryce, Fernando ; Bures Miller, George ; Byrne, Gerard ; Cardiff, Janet ; Duwenhögger, Lukas ; Eichhorn, Maria ; Erkmen, Ayse ; Ersen, Esra ; Floyer, Ceal ; Frize, Bernard ; Gediz, Leyla ; Genzken, Isa ; Goldstein, Zvi ; Grigely, Joseph ; Hoeck, Richard ; Höller, Carsten ; Jacir, Emily ; Karamustafa, Gülsün ; Kentridge, William ; Lassnig, Maria ; Murtezaoglu, Aydan ; Oda Projesi ; Onur, Füsun ; Rist, Pipilotti ; Sala, Anri ; Sangar, Bülent ; Sone Yutaka ; Tenger, Hale ; Trockel, Rosemarie ; Weerasethakul, Apichatpong ; Zbanic, Jasmila ; Zobernig, Heimo
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Istanbul - Eindhoven: 40 internationale kunstenaars geselecteerd uit 18 jaar Biënnale van Istanbul' in het Van Abbemuseum in Eindhoven, 01.10.2005-29.01.2006
boek