Een decennium grafiek in Vlaanderen : de VIZO verzameling. - De Brabander, Guido; Hoorne, Emiel; Raskin, Ludo; Valcke, Johan (Brussel Gent : Toohcsmi Uitgevers Gent VIZO (Vlaams Instituut voor het zelfstandige ondernemen), 2004)
Aguirre y Otegui, Philip ; Augustynen, Ellen ; Balder ; Bauters, Pieter ; Bervoets, Fred ; Besard, Hugo ; Bilquin, Jean ; De Boe, Rik ; Borremans, Michaël ; Boulanger, Dirk ; Cambeen, Albert ; Campaert, Thomas Faroukh ; Cane, Francky ; Castelyns, Frank J.M.A. ; Caymax, Katrien ; Claus, Luc ; Cleeren, Colette ; Cobbaert, Guy ; Corthout, Heidi ; Cuvelier, Werner ; Daniels, Albert ; Decq, Frank ; Delafontaine, Nathalie ; Delmeire, Kristina ; Delrue, Ronny ; Demoen, Nikolaas ; Dierickx, Karel ; Dillemans, Sam ; Van Doninck, Stefan ; Duchateau, Hugo ; Van Dun, Frieda ; Eecken, Dirk Vander ; Ervinck, Nick ; Everaert, Marnix ; Van Geluwe, Johan ; Gonnissen, Willo ; Hamelryck, Ado ; van den Heuvel, Hilde ; Hoenraet, Luc ; Hoorne, Emiel ; Van Houtte, Kathleen ; Kennes, Marc ; Van Kerckhove, Suzanne ; De Keyser, Raoul ; De Keyzer, Rik ; de Koninck, Peter ; De Kramer, Enk ; Laerenbergh, Bart ; Lannoo, Nico ; Leclercq, Guy ; Ledent, Ingrid ; Maes, Agnes ; Marcase ; Michiels, Steve ; Mugo ; Nys, Ans ; Opsomer, Geert ; Panamarenko ; Peeters, Goedele ; Pitte, eric vande ; Prinsen, Bart ; Raveel, Roger ; Van Remortel, Wim ; Rombouts, Guy ; Roobjee, Pjeroo ; Rooms, Veerle ; Van Saene, Maurits ; De Sauter, Willy ; Scheir, Jan ; Van Severen, Dan ; De Smaele, Hugo ; Van Sompel, Willy ; Tahon, Johan ; Tanghe, Sigrid ; Theys, Yvan ; Thijs, Gerard ; Tweelinckx, Roeland ; Vandekerckhove, Hans ; Vandeweghe, Jan ; Vanriet, Jan ; Veken, Chris Van der ; Vertessen, Liliane ; Vinck, Linda ; Wittewrongel, Roger ; Wouters, Annelies ; Wouters, Karel
Nederlands
boek
Keywords: Vlaanderen