... Omtrent kunstenaars... : een project. (Harelbeke : Jonge Kamer JCI, 1979)
Albers, Josef ; Andre, Carl ; Botero, Fernando ; Bradley, Peter ; Broodthaers, Marcel ; Buren, Daniel ; Cadere, Andre ; Christo ; Cortier, Amédée ; Dine, Jim ; Van Doorslaer, Etienne (Maur-Etienne) ; van Elk, Ger ; Fontana, Lucio ; Freymuth, Alphons ; Gilbert & George ; Gnoli, Domenico ; Green, Alan ; Heyvaert, René ; Hockney, David ; Holstein, Pieter ; Huebler, Douglas ; De Keyser, Raoul ; Klapheck, Konrad ; LeWitt, Sol ; Lohse, Richard Paul ; Long, Richard ; Lucassen ; Manzoni, Piero ; Martin, Agnes ; Panamarenko ; Raveel, Roger ; Renier, Staf ; Roobjee, Pjeroo ; Serra, Richard ; Van Severen, Dan ; Soto, Jesus Rafael ; Theys, Yvan ; Toroni, Niele ; Tuttle, Richard ; Vandenberghe, Frank ; Vasarely, Victor ; Verheyen, Jef ; Visser, Carel ; de Vries, Hans ; Weiner, Lawrence ; Wesselman, Tom ; Willaert, Joseph
... Omtrent kunstenaars...een project, Kultuurcentrum De Schakel, Waregem, van 5 mei tot en met 24 juni 1979
Bijlage: casettebandje, zie Speciale kast (WARE 79D1*)
Casettebandje: Jonge kamer Waregem Gaverland, Omtrent kunstenaars, Kultuurcentrum Waregem (mei-juni 79)
Omtrent kunstenaars, Kultuurcentrum De schakel, Waregem, 05.05.1979 - 24.06.1979
Nederlands
kunstcatalogus