Gekleurde vormgeving : kunst-design en het dagelijkse leven - De Nys, Jan; Stedelijk Museum, Aalst (Aalst : Stedelijk Museum Aalst, 2005)
Annerel, Stefan ; Bossut, Etienne ; Bourdanove, Martin ; Van Braak, Kevin ; Bragigand, Franck ; Calais, Stéphane ; Cattelan, Maurizio ; Cum* ; Dejanov, Plamen ; Dheedene, Stefaan ; van den Dobbelsteen, Jan ; Fleury, Sylvie ; Gangl, Sonja ; van der Haak, Christie ; Haase, Tina ; Heger, Swetlana ; Hoffmann, Leni ; Van Ingelgom, Ignace ; Janssen, Twan ; Jungerman, Remy ; Killaars, Fransje ; Kloosterboer, Klaas ; Leonardi, Michel ; McCollum, Allan ; Neirings, David ; Nygaard, Gitte ; Oberdanner, Annelies ; Pardo, Jorge ; Parreno, Philippe ; Peinado, Bruno ; Perry, Grayson ; Reiterer, Werner ; Santino, Peter ; Schimmel, Roland ; Schumann, Regine ; Scoccimaro, Lionel ; Spit, Leuven ; Straschnow, Jaïr ; Streyl, Annette ; Therrien, Robert ; Tonnard, Philippe ; Urzay, Dario ; Zittel, Andrea
Nederlands
Publicatie n.a.v. kunstproject "Gekleurde vormgeving: Kunst-design en het dagelijkse leven" in stad Aalst en Stedelijk Museum Aalst, 11.06.2005 - 09.10.2005
boek